PIZZERIA LA WIERDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Wierden. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 10:17 Nette bezorging die ook ruim optijd was. Het eten was ook goed op smaak!
1 jun 2024 om 21:50 1e keer maar voor herhaling vatbaar! Was heel goed!
23 mei 2024 om 19:25 Nette bezorger en kwaliteit pizzais ook prima!
21 mei 2024 om 8:16 2e x dat we er een pizza besteld hebben, heerlijke goed gevulde warme pizza en met 20 minuten bezorgd
20 mei 2024 om 19:57 Eerste en laatste keer. Bezorger was erg vriendelijk, maar ook erg laat! Pizza was zwaar ondermaats, weinig tot geen tomatensaus, extra ingrediënten betaal je flink voor maar vind je bijna niet terug. Mixed grill was op zich ok.
20 mei 2024 om 9:06 Het eten was lekker en erg snel bezorgd
19 mei 2024 om 22:44 Eten was niet te eten. Geen aanrader
19 mei 2024 om 19:38 Helaas kon ik maximaal 90 minuten bezorgtijd aanklikken, echter was het 2 uur + namelijk…
17 mei 2024 om 21:01 Heerlijk!!
12 mei 2024 om 19:19 Het eten was erg goed. De pizza's waren erg lekker en ruim belegd. Hopelijk blijft dat laatste in de toekomst net zo. Ook erg snel bezorgd. Het zou 40 minuten duren, was binnen een half uur. Helemaal top.
9 mei 2024 om 20:47 Alweer superlekker!! Bezorger excuseerde zich dat het wat langer duurde door drukte, maar dat is logisch als jullie zulk lekker eten maken!! Top!
9 mei 2024 om 19:21 Heerlijke warme pizza's. Aardige, vrolijke bezorger. We bestellen hier de volgende keer zeker weer.